Oslo guttekorfestival

HERMAN DAHL


KONFERANSIER FOR KONSERT SØNDAG


Herman Dahl kommer - kommer du? Vi er så heldig at YouTube-kjendis og mirakelmannen bak en av Norges mest populære kanaler kommer til Oslo Guttekorfestival for å lede konserten søndag ettermiddag.


Oslo guttekorfestival blir en helg med mye fart og musikk. Vi deles inn i grupper og øver inn spennende materiale for barna. Lørdag besøker vi Megazone og har pizzaparty. I år synger vi sanger av årets deltagende artister, Moddi og Marius Samuelsen, samt sanger av Karpe, De Lillos, Mozart, Lloyd Weber og Faure m.fl.


I programmet skal det finnes noe for enhver smak og ethvert nivå. Øvingsfiler gjør det mulig å forberede seg på forhånd. En gruppe fra Sølvguttene bidrar under festivalen. Ut fra påmeldingen deler vi sangerne i grupper og dyktige instruktører sørger for innøving som leder frem mot konsert i Marmorsalen på Sentralen søndag 1. mars kl.16.


I tillegg til øving blir det pauseaktiviteter og mat. I år vil vi blant annet besøke Megazone og deres populære laserspill.


Beste av alt: alt er gratis!

FESTIVALPROGRAM


Oslo guttekorfestival består av en rekke workshops og seminarer. Gjennom helgen har vi mye spennende på plakaten. Vi skal besøke Megazone og vhelgen avluttes med storslått hentekonsert søndag kl 17.00.

FREDAG KVELD


Tjuvstart for tilreisende og vertsfamilier. Vi møtes i Fagerborg kirke kl.18, øver og blir litt kjent. Tilreisende reiser deretter med sine vertsfamilier for overnatting. Det er også mulig å komme rett til lørdagen.


LØRDAG KL. 10


Dagens starter med oppmøte i Marmorsalen kl. 10.00 der vi blir kjent og deler opp i grupper. En gruppe skal opp i Produksjonsrom 1.

LØRDAG ETTERMIDDAG


Dagen byr på øving i 45 minutters bolker, mat og pauseaktiviteter. Vi deler oss i grupper som går til Megazone for en runde. Dagen avlsuttes kl. 16.


SØNDAG


Vi starter øvingen kl. 10 på Sentralen. Utover dagen blir det øving, mat, pauseaktiviteter, lydsjekk og generalprøve. Kl.17 blir det konsert i Marmorsalen på Sentralen, med artistene Moddi og Marius Samuelsen. Herman Dahl er konferansier. Konserten er ferdig ca kl.18.30.